luni, 18 aprilie 2011

Dezmorteala de primavara

luni, 18 aprilie 2011
O raza de soare, cateva grade in plus si ziua e mai buna, ganduri mai colorate, spre vacante. Ma gandeam sa merg intr-un loc mai exotic:

...pe urma mi-am zis ca nu merit doar atat, si ma gandeam ca e timpul pentru ceva mai deosebit, asa ca mi-am vandut bijuteriile, mi-am dat demisia de la locul de munca, mi-am vandut masina si mi-am cumparat o noua "casa"....voi pleca intr-o croaziera cu noua mea achizitie:


Anul acesta voi fi pe Coasta de Azur...ma fac marinar, capitan de vas....se pare ca asta e secretul "succesuilor"...cu bisnita imi va fi mai greu, ca nu e genul meu....dar ma invat eu cumva....peste cativa ani, si o revolutie...ma voi intoarce si voi candida pentru presedintie.

Pentru familie: stati linistiti, nu am vandut nimic, tot acolo muncesc, nu plec nicaieri...dar nici multe nu mai am. Motivele nu mai are rost sa le spun, se cunosc, speranta de mai bine in tara asta nu mai este...o majoritate indobitocita, saraca, flamanda, care se bucura pentru 1 kg de faina nu are capacitatea mintala sau fizica sa "lupte"....se resemneaza...iar ala pe care eu nu-l consider presedintele meu, stie prea bine pe cine conduce si care e calea spre manipularea unei asemenea majoritati.
2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Hristos a inviat!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Retete Culinare spunea...

Mai simplu ar fi sa-i pacalesti, le iei faina si nu-ti exprimi "opinia". :-)