miercuri, 24 noiembrie 2010

Concluzii colorate

miercuri, 24 noiembrie 2010


Am descoperit orasul pentru prima data ca turist. Muzeul Brukenthal si Muzeul din Dumbrava au fost primele pe care le-am vizitat. Povestile despre aceste locuri si felul in care au fost spuse m-au facut sa ma decid sa ma mut in acest oras. 

Sasii de odinioara si-au lasat amprenta pe oras, au facut din el un loc plin de istorie pe care astazi il cauta multi dintre strainii care il viziteaza. “Culoarea” in care vad eu orasul ar fi cultura: de la dans, muzica, film, teatru, traditii pana la sport si arta, in fiecare luna se intampla cate un eveniment cultural care atrage atentia asupra orasului, care ii reuneste pe pasionati aici. 

Acest proiect, "Coloreaza-ti comunitatea!", m-a facut sa vad orasul si oamenii din el cu alti ochi. Verdele din parcul Sub Arini este sinonim cu bucuria si entuziasmul copiilor care se joaca, Piata Mare e galbena precum parul blond al germanilor care vin sa vada orasul. Aerul de munte adus de adierea vantului care bate dinspre Carpati te poate duce cu gandul la albastru, la orizont. Blocurile gri de pe vremea comunismului au inceput sa se coloreze, orasul isi schimba fata…spre mai bine. 

Prin urmare, daca ne vizitati orasul aveti grija pe cine luati drept ghid, povestile despre locuri si oameni s-ar putea sa va cucereasca si sa va faca sa va doriti sa ramaneti aici.

Nu uitati :  in data de 10 decembrie, in curtea interioara a Primariei Sibiu, va avea loc incepand cu ora 14.00 vernisajul expozitiei 1001 culori.

4 comentarii:

dreamwind55 spunea...

Urmatorul blogmet va avea loc vineri, in Cafe Supporter de pe Calea Victoriei, la ora 19. Adica maine. Va asteptam cu drag, caci avem proiecte mari...

Citadela Sibiana spunea...

TE INVIT LA BLOGMEET!


Blogmetul de maine 26 noiembrie 2010 este special deoarece cu aceasta ocazie urmeaza sa stabilim amanuntele primelor proiecte ale organizatiei bloggerilor, doua la numar, unul ce se va desfasura saptamana viitoare iar celalalt in preajma Craciunului.
Prin urmare, gestul vostru de solidaritate se poate materializa astfel:
- pune o postare pe blogul tau -cu afisul blomeetului- prin care sa inviti la blogmeet bloggerii sibieni;
- lasa un comentariu, la cel putin 3 bloggeri, in care sa-i inviti la acest blogmeet special si indeamna-i sa promoveze aceasta intalnire a bloggerilor, la randul lor.

Bloggerul care mobilizeaza cei mai multi participanti la blogmeet va primi un cadou la fel de special din partea blogului Citadela Sibiana. Ne vedem la blogmeet!

morbo spunea...

foarte frumos.
@dreamwind55 calea victoriei e in bucuresti :)

dreamwind55 spunea...

Servus

ai o leapsa la mine pe blog!