vineri, 20 august 2010

Cu mic cu mare...Miss Culoare

vineri, 20 august 2010
Cea mai plina de culoare, cea mai frumoasa, cea mai votata...poate fi Miss...MISS CULOARE...1001culori anunta:

Concursul Miss Culoare se lansează în 16 august și durează până în 20 septembrie. În cadrul acestuia vom alege două miss Culoare, câte una pentru fiecare localitate – Brașov și Sibiu. La concurs se pot înscrie persoane de sex feminin, cu vârsta de peste 14 ani, din orașele Brașov și Sibiu, care propun poze colorate, făcute în locațiile mai jos menționate.
Ce trebuie să faci: îți alegi una din locațiile de mai jos, îți faci o poză colorată la locația respectivă, cu aparatul foto sau camera foto a aparatului telefonic, după care o încarci pe site. Nu uita să le spui prietenilor să te voteze căci cea mai votată poză la finalul concursului va câștiga titlul de miss Culoare!
Locații în Brașov:
- Piața Sfatului
- Str. Republicii
- Muzeul Casa Mureșenilor
- Biblioteca George Barițiu
- Biserica Neagră
- după ziduri
- bastioane și turnuri
Locații în Sibiu:
- Piața Mare
- Piața Mică
- Piața Huet

- Str. Nicolae Bălcescu
- Biblioteca Astra
- Parcul Sub Arini
- Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra 

Premiul constă în tablouri ale campaniei și afișarea pozei în cadrul expoziției finale din lunile noiembrie – decembrie.
Pozele obscene, care aduc atingere ființei umane sau care nu aparțin persoanelor care le-au propus pe site vor fi șterse automat. Totodată pozele care fac reclamă unor companii private sau activități comerciale ale persoanelor fizice nu vor fi încarcate pe site.

Ce mai asteptati? Participati!

0 comentarii: