joi, 15 iulie 2010

Gânduri

joi, 15 iulie 2010
Aş putea să vorbesc despre întâmplări din excursia de la Braşov, sau aş putea vorbi despre nunta la care am fost weekend-ul trecut, sau despre finala campionatului mondial de fotbal. Dar nu.....o las pe altă dată....de mâine sunt în concediu...plec la Barcelona...2 săptămâni. Uraaaaa!! :)

Mă aşteaptă Sagrada Familia, La Pedrera – Casa Mila, Camp Nou şi Muzeul FC Barcelona, Grădina Zoologică din Parc de la Ciutadella, Muzeul Pablo Picasso , Muzeul Naţional de Artă Catalană, Palatul de Muzică Catalană, Casa Batllo, Muzeul de ciocolată şi multe altele. Am fost avertizată că nu voi avea timp să le văd pe toate...voi încerca...şi la final o să vă spun cât e scorul.

Va fi primul meu zbor cu avionul, sincer, încă nu am simţit nici o emoţie, dar cred că voi avea câteva mâine. Până acum am avut prea multe preocupări şi n-am avut timp să mă gândesc la cum cred că ar fi. Dar e mai bine aşa....cu sesiunea am terminat, la muncă totul e ok,...mai am de făcut bagajul, din care cel mai probabil o să mai scot, căci mi se pare că am pregătit prea multe haine.

O să încerc să ţin un jurnal de călătorie, în care să-mi notez gândurile şi impresiile la cald...să vedem dacă reuşesc.
Până atunci....mai vorbim.

0 comentarii: