miercuri, 4 noiembrie 2009

Coşmar

miercuri, 4 noiembrie 2009
Ce o fi însemnând..nu ştiu. De două nopţi visez acelaşi şir de evenimente.

Eram împreună cu familia undeva la iarbă verde…şi părinţii ne priveau mândri de pe margine în timp ce eu şi sora mea săream în apă…era ca o cascadă…şi era înaltă…culmea este că nu păţeam nimic…deşi jos erau multe pietre…cădeam mereu între ele.

Apoi firul visului trece la alt tablou…mai mulţi prieteni ne-am hotărât să mergem undeva…eu aveam loc în maşina unei prietene dar refuz să merg cu ea…preferam să merg cu maşina mea…e mai plăcut atunci când eşti cel care conduce. Maşina mea era un matiz…eu credeam că e fără probleme…dar când mă urc la volan şi pornesc la drum constat că deşi accelerez maşina nu prinde viteză. Totul părea atât de real…şi îmi era jenă faţă de ceilalţi că se opreau din când în când să mă aştepte…să nu rămân prea în urmă.

Partea care mă tulbră cel mai tare şi la care m-am şi trezit…e o crimă…pe care nu o văd cum se produce…doar atât ştiu că eu am comis-o …din greşeală. Şi vedeam femeia moartă în apartament…stând la masă…cu o lovitură la cap. Cum să fac? Nu am vrut…nu vreau să fac puşcărie…şi după atâtea frământări mă apuc să curăţ casa de amprente…mi-am pus mănuşi…dar nu erau mănuşi chirurgicale şi nici menajere…erau unele tricotate…dar mi se păreau bune…că nu lasă amprente. Între timp apare cineva…era o femeie…cunoscută de mine…care se pare că era dispusă să mă ajute…numai că se aude de afară poliţia. Nu ştiu cum s-a întâmplat de a trecut atâta timp de la crimă încât unul din vecini a semnalat un miros urât…şi a sunat la poliţie…şi numai ce văd că uşa este forţată….şi în momentul în care s-a deschis m-am trezit. O senzaţie neplăcută...o sete şi apoi un nesomn...de frică să nu visez continuarea.

Nu mai vreau vise ca acesta…care să mă trezească la 4 dimineaţa. Vreau un somn liniştit şi odihnitor.
Voi ce mai visaţi?

0 comentarii: