marți, 24 noiembrie 2009

Aniversare

marți, 24 noiembrie 2009
"Am 1 an şi 2 zile"...mi-a zis blogul ciocolatiu...am uitat de el zilele acestea...sau mai bine zis am fost prea ocupată ca să mai scriu ceva...şi acum sunt ocupată dar mi-am făcut totuşi un pic de timp...atunci când vrei ...timp îţi faci...aşa îmi spun de multe ori atunci când am inpresia că nu-mi ajunge timpul să fac ceva.
Tort şi lumânări n-au fost...dar şi când vor fi...atunci să vezi.
Până atunci "La mulţi ani!" blogule....şi la cât mai multe gânduri păstrate în sertarele tale.
O retrospectivă a acestui an...pe scurt...recitind primele postări şi comparându-le cu cele mai noi...schimbare mare...să zicem o maturizare...e normal nu?...căci "am crescut"...m-am mai schimbat şi eu între timp...tot în sensul acela...al maturizării...am alte preocupări...alte aşteptări...mai mari...şi uite aşa...treaptă cu treaptă urc agale...până voi ajunge în vârful piramidei dorinţelor mele...unde voi putea spune "da, drumul a fost greu...lung...dar a meritat", unde voi simţi o bucurie şi mai mare decât toate bucuriile de pe parcurs, adunate la un loc.
Voi aveţi scări rulante? Că e nu am...şi mai obosesc...şi mă mai împiedic...şi mă odihnesc...şi mă ridic..şi pornesc din nou la drum.

4 comentarii:

Adriana spunea...

La mai multi ani! :* :*

Carmen spunea...

multumesc :*

Flavius Ţerbea spunea...

N-avem scari rulante, ca prea usor ar fi! :)
La multi ani pentru blogul tau. Si pentru tine si toata lumea!

Carmen spunea...

..chiar asa...de ce sa ne fie usor :).
Multumesc de urari.