joi, 2 iulie 2009

Keyword Analysis

joi, 2 iulie 2009
Nu am scris niciodată despre cum ajung unii la mine pe blog...uite că e o prima dată şi pentru asta.
-“cam câte ore minute sau secunde mai plouă în Iernut şi Targu Mures?”---nu ştiu cititorule din Iernut;
-mănăstirea Huashan este în top cu aproape 50% din accesări...are şi de ce;
-„cum dezinstalez messengerul”(Bucureşti),”poze cu persoane care dau mâna”(Bucureşti),” femeia din dicţionarul înţelepciunii ”(Italia-Ivrea),” www.hepi aur”---clar nu ştie engleză(Piteşti),” hernie de disc cu dureri de mana”(Spania-Zaragoza)---bietul om le are pe amândouă,lucrezi în construcţii?

Cititori care revin din când în când(ordine aleatoare):

Târgu Mureş--- nu-mi pot da seama cine

Suceava--- draga de Elena---te pup şi îi pup şi pe cei mici, tare mi-ar place să vă cunosc şi faţă în faţă

Bucureşti--- Sc Infogate Telecom Srl---mister

Belgia--- Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest---neelucidat

Germania--- Frankfurt Am Main, Hessen---e la zi cu tot ce e pe blog

Sibiu--- Sc Asco Systems Srl---inconfundabila Adriana---te pup

Bucureşti--- Anda---îmi cer scuze că nu prea sunt online să mai povestim---te pup
---pheideas

Bucureşti--- Sc Altfel Srl---cumva Alia?

USA--- Brooklyn, New York---unica Ina---te pup

Update

Am uitat : USA ,Williamsburg, Virginia---Flavius

Şi ar mai fi câţiva de prin Sibiu şi câţiva de prin Bucureşti pe care însă nu-i pot identifica pentru că folosesc aceaşi reţea. Pe foarte mulţi nu vă cunosc personal şi chiar aş vrea să am ocazia să se întâmple şi asta. Dacă am scăpat pe cineva din vedere să nu se supere pe mine…că mai greşesc şi eu.

12 comentarii:

Bogdana spunea...

:))))

sa vezi ce nebunie e si la mine! freaks!

Carmen spunea...

:))...imi imaginez...dar spre un mai mare amuzament poti chiar sa ne si spui :)

Elena spunea...

hihi, la mine mai nou vad ca vine in vizita cineva din Canada, apoi din Spania... nu spun ca in tara am acoperire totala:))) Cumva, daca ma hotarasc sa pornesc cu cortul, am la cine sa stau pentru cate o noapte si dupa turul tarii as putea bifa inconjurul lumii;))
Si stai linistita, pt. ca ne vedem candva;)

Aghiutza spunea...

Ai un blog foarte interesant, pana acum nu ma interesa stiinta "blogurilor", dar de 2 zile am inceput si eu un blog datorita tie... Cum porneste calcul, intra automat si blogul tau, deci eu sunt cea care e la zi cu blogul tau ;-)
P.S Cea din Hessen, Frankfurt adica. Aghiutza spune ceva?

Carmen spunea...

Elena, tu esti mai veche in breasla...e normal sa ai acoperire mai mare decat mine...eu inca mai trebuie sa lucrez la capitolul asta...:)....la Sibiu ai sigur unde sa dormi...la sf lui august sper sa ma mut in casa mea noua si draga....prin urmare voi avea unde sa te primesc :)

Ce mai supriza ...tocmai Aghiutza....nici nu ma asteptam...ma gandeam la cu totul altcineva. Ma bucur ca iti place ce scriu eu pe aici...nu e cine stie ce...e cam ce fac eu...un jurnal sa zicem...imi e mai la indemana asa decat sa scriu pe un caiet. Si despre ce vei face blogul? Tu cum mai esti? Sper ca ai timp odata sa-mi povestesti ce ai mai facut...caci tu despre mine ai cam aflat de pe aici :)

Anda spunea...

Draga mea, eu te vizitez zilnic, dar intru prin blogul unui prieten al nostru comun :) Si, oricum, nu intru niciodata de pe blogul meu, va am in Favorites.

Si eu raman cu gura cascata atunci cand vad intrari pe blogul meu din destinatii cu totul neprevazute. Pe unii i-am detectat, altii raman invaluiti in mister, asa cum le sade bine.

Carmen spunea...

de treaba cu prietenul comun mi-am dat seama...ca esti tu stiu din alta parte...Sc Millennium It Srl, iti spune ceva? :)

cand iti iei concediu? poate atunci faci si o vizita...te pup

Alia spunea...

pe mine m-a mirat cati cautau scrisori prefabricate de trimis iubitului/iubitei... si ajungeau la o postare a mea mai veche unde eram foc si para pe individ. :)) dar chiar asa lipsa de originalitate incat sa cauti scrisori gata scrise.... bleah.

Carmen spunea...

se poate spune si asta...dar ar mai fi faptul ca unii nu se prea pot exprima in cuvinte ..poate nu scriu cu atat usurinta cum scriem noi
ce face bebele?

Flavius Ţerbea spunea...

Pune si Virginia pe lista aia cu "cativa" care revin pe blogul asta! :)

Carmen spunea...

rezolvat :)

ina bixade spunea...

te puuup si eu