luni, 25 mai 2009

Revenire

luni, 25 mai 2009
Am lipsit câteva zile...am fost plecată iar...nu cu sorcova :), de data asta am fost în vizită la mama. Cum e la mama? E atmosferă de vacanţă...mâncare din belşug, pentru că ea zice că sunt prea slabă...(nu-i adevărat)...soare, verdeaţă...flori multe...trandafiri şi petunii, crini albi gata, gata să-şi deschidă floarea şi să te ameţească cu parfumul lor.

Ieri m-am plimbat toată ziua...vreo 2 ore cu autocarul...poate sună ciudat dar mie chiar îmi place...mă simt ca în excursie. Ajunsă în Sibiu s-a binevoit să fiu dusă la o plimbare prin parc...lume multă, de la copii la bunici...toată lumea se bucura de vremea bună şi de timpul liber. Am fost plăcut impresionată să mai văd copii cu biciclete sau role, în condiţiile în care în zilele noastre calculatorul e principala ocupaţie a celor mici.
Pentru ca satisfacţia mea să fie completă mi s-a oferit şi o panoramă a oraşului...de undeva de pe un vârf de deal, unde e şi o cruce care noaptea veghează oraşul. Splendid e prea puţin spus...fiind senin se vedeau şi munţii...se vedea Tălmaciul, Cisnădia, Răşinarii. Poate fac rost şi de poze ca să vă convingeţi şi voi...dacă nu, va trebui să vă mulţumiţi cu al meu cuvânt.

Dacă toată ziua am fost sportivă trebuia să fiu aşa până la capăt, prin urmare nu se putea să ratez un meci foarte urmărit..Urziceni-Dinamo. Părerea mea, nu de specialist, echipa lui Dan Petrescu a jucat mult mai bine decât Dinamo. Albi-roşii au avut şi ei nişte ocazii dar le-au ratat.Azi are vărul meu festivitatea de absolvire a facultăţii, e al doilea inginer în familie, aşa că..m-am gătit, mi-am luat rochiţa şi pantofii roşii, mai am de luat florile şi să vină ora. Azi aplaud aşa cum am fost şi eu aplaudată...hai că mă apucă nostalgiile şi nu e momentul :).

4 comentarii:

Elena spunea...

Poze cu florile de la mama... nu! Poze din Sibiu... nu! Te cred pe cuvant... atunci:D

Carmen spunea...

:)...chestiuni tehnice Elena...:)..lasa ca ma revansez :)

LZ spunea...

Ce forme de vis reale. Imi place blogul tau. Mai trec, daca nu e cu suparare!

http://laurazaharia.blogspot.com

Anda spunea...

Ce faci? Totul e bine?
Adevarul e ca nici eu nu am avut timp de nimic in ultima vreme si nu stiu cand se va incheia aceasta perioada...