luni, 13 aprilie 2009

Febră mare

luni, 13 aprilie 2009
Da, vreau să mă dau mare...dacă am cu ce e bine :)...
...a fost şi la noi noaptea reducerilor, nu puteam rata o aşa ocazie, prin urmare mi-am luat consilierul vestimentar şi am pornit la cheltuit bani. Era să renunţăm pe drum...asta din cauza aglomeraţiei...din cauza lipsei unui loc de parcare...norocul meu că văzându-mă tristă consilierul a parcat chiar dacă nu era parcare...cum să plec eu dezamăgită? Nu se poate aşa ceva. Nebunie, vă spun...nebunie...atât de multă lume ...am intrat în mall dar nu m-au ţinut nervii să stau să caut ce aveam nevoie...a fost un maraton...era bătaie pe cabinele de probă...însoţitorii doamnelor şi domnişoarelor erau obosiţi şi plictisiţi...dar îşi făceau în tăcere datoria.
Nu credeam că îmi voi găsi ceva...nu aveam nici eu şi nici „consilierul” răbdarea necesară pentru a intra în toate magazinele…ne sufocam de la agitaţia din jur…muzica prea puternică…nici nu ne înţelegeam…ne trăgeam de mână pentru a ne arăta intenţia de a intra în vreun magazin.
Îmi căutam o haină de primăvară, un sacou…ceva de genul…intrăm undeva şi el ţintă spre un sacou…văzut…plăcut…probat…luat…reducere 40%...preţ bun…mă încadram în buget. Pasul următor…o rochiţă…îmi doream ceva ce aş putea purta atât la birou cât şi în oraş…nu puteam să-mi cumpăr pantofi până nu îmi cumpăram rochiţa…trebuiau asortate nu? N-am găsim nimic să-mi placă …am văzut însă o pereche de pantofi …mă corectez…i-am văzut acum o lună…mă corectez…i-a văzut el acum o lună…i-au plăcut mult…mi-au plăcut şi mie…nu la fel de mult ca lui…dar mi-au plăcut…m-a luat o febră de cumpărături încât n-am mai stat pe gânduri.
Aşa de mare a fost febra încât la ieşire din mall…în drum spre maşină…mi-am adus aminte că mai e un magazin cu articole de damă…şi intrăm…şi ce febră…2 rochiţe mi-am luat…rar ies la cumpărături, dar şi când ies…dacă îmi găsesc ceva ce-mi place nu mai stau pe gânduri. De data aceasta cred că am exagerat puţin dar odată în an e ziua mea şi odată pe an sunt Paştile.
Voi nu aţi fi făcut la fel?

4 comentarii:

dheo spunea...

Vino si tu joi, 16 aprilie de la ora 17 in Imperium Pub la Blogmeet Sibiu Primavera 2009! Tema discutiilor: Blog versus presa. Vom avea si un invitat surpriza! Confirma-ti prezenta pe mazemania.ro sau pe dheo.ro

Carmen spunea...

Dheo...multumesc de invitatie...eu lucrez pana la 18...daca nu e prea tarziu dupa ora asta o sa incerc sa ajung.

Elena spunea...

Ai pantofi ca ai meeeei, aia negri:P Eu i-am luat acum 2 saptamani, cand iesisem sa platesc curentul, dar am amanat intrarea la e-on:)))))

Carmen spunea...

:))...eu m-am bazat pe prima care inca n-a intrat...s-ar putea sa raman restanta la cheltuieli :))