vineri, 20 februarie 2009

Mămăliguță

vineri, 20 februarie 2009

Mi-a fost poftă de așa ceva și nu am ezitat...se știe cum se prepară mămăliga...ce am făcut eu în plus a fost să așez în straturi într-un vas mamăliga și brânza și pe urmă să pun rezultatul la cuptor pentru câteva minute...mi-a lipsit smântâna dar la pofta pe care o aveam nu mai aveam răbdare să mai merg până la magazin.

Acum că sunt sătulă...am pornit la drum...:)

7 comentarii:

Anonim spunea...

yamyyy , arata delicios !
asta imi aduce aminte de bunica mea, care facea mamaliga framantata cu branza ... o bunatate
uhhhh..

ina bixade spunea...

ce gospodina esti.. am facut si eu mamaliga de citeva ori, dar nu de fiecare data mi-a iesit...ma rog, cind e vorba de bucatarie, mie numic nu-mi iese, dar asta e alta mincare de peste!

Elena spunea...

Deeeci o reteta pe care o prepar des si rapid, in lipsa de insporatie sau de timp:D O tigaie obisnuita o "alimentez" cu un strat usor de unt, apoi mamaliga, branza burduf, cateva linguri smantana... iar mamaliga, branza burduf (sau telemea merge bine), smantana, mamaliga... si deasupra cascaval ras;) 20 min de cuptor dau o aromaaaaaaa, yumy, maine le prepar la gorobeti!:D

Carmen spunea...

Juste me, a si fost buna...asta va trebui sa ma crezi pe cuvant :)

Ina, nu stiu cum de ti-ai dat seama :)...sa-ti spun un secret...imi place sa gatesc...conditia e sa am toate cele necesare...pt mine e o metoda f buna de relaxare

Elena, pai trebuie sa stie si copii ce mancau pe vremuri bunicii, plus de asta...e criza draga...malaiu si branza de burduf sunt din productia buncilor...smantana ai vazut ca nu am cumparat...am iesit ieftin :)

Elena spunea...

Auzi la ea, criza, pffff:P E cosnpiratie scumpo, sa renuntam la parmezan si alte scofeturi:P

Elena spunea...

Erata: conspiratie, mama ce mi-a iesit:)) bine ca nu am tastat constipatie=))

Carmen spunea...

:))...pai mai bine ca nu ai tastat ...ca de la atata branza nu m-ar fi mirat :)