joi, 19 februarie 2009

Back...

joi, 19 februarie 2009

...și uite că m-am întors...asta ca să pot pleca iar...mâine :)...

...e deja joi, care e pe terminate...și așa va fi și concediul meu cu fiecare zi care trece. Nu pot spune că sunt odihnită...odihna ține doar în ziua în care te odihnești...dacă azi am făcut ceva mă simt deja obosită...dar oboseala de azi merită...am făcut o mică excursie prin locuri care mi-au adus aminte de multe si prin locuri în care nu am fost niciodată.

Trezirea a fost cam pe la 7 dimineața, după ce mi-am făcut tabieturile de început de zi m-am pregătit de drum și am plecat spre Tîrgu Mureș. Aveam de rezolvat niște treburi pe la facultate.

Am îndrăznit să-mi scot năsucul încălzit afară...la o temperatură normală pentru perioada asta a anului, temperatură care mie nu-mi place, fulguia timid (acum că stau și mă gândesc, oare am încuiat ușa la casă? sau mi-au furat fulgii atenția și am uitat? oooops!). Microbuzul aștepta în stație, parcă știa că mai trebuie să ajung eu...vedeta ...de cum am achitat prețul biletului am și plecat. Într-o jumătate de oră am ajuns în oraș...totul era parcă în favoarea mea...de cum m-am coborât din microbuz sosește în stație microbuzul de oraș...totul mergea strună...până la facultate când pentru o simplă foaie matricolă am fost trimisă de la un birou la altul...și birourile nu se aflau în aceeși clădire...unul chiar la ultimul etaj...am avut ce urca și am fost nevoită să urc de două ori...important e că am rezolvat până la urmă...restul a fost de dragul ”distracției”.

Plimbându-mă cu treabă prin facultate am avut ocazia să mă întâlnesc cu foști profesori...evident ei nu m-au recunoscut...sunt puțin schimbată...cu toate acestea eu le-am zâmbit și i-am salutat respectuos...și ei mi-au răspuns cu câte un ”sarut mâna” și cu un zâmbet.


Avantajul că ai pile în transporturi este că poți călători pe gratis...aveam autocar spre Sibiu abia pe la 13...am hotărât să nu mai aștept, transportul gratis nu-l puteam refuza...am profitat de faptul că un coleg de la servici era în zonă și se întorcea la Sibiu.

Alegerea mea a fost una dintre cele mai bune...din Tîrgu Mureș am plecat spre Reghin...din Reghin spre Sovata,unde eu nu am fost niciodată...erau niște peisaje foarte frumoase...pe care din păcate nu am putut să le fotografiez ...lipsă de baterii. Am văzut și o vulpe...cu coada stufoasă...care s-a speriat de noi și a luat-o la fugă. Am avut ocazia să văd și Praid-ul...nici pe acolo nu am fost până azi...ziua premierelor...în care mi-am propus să vizitez locurile acestea și pe timp de vară. Din Praid am pornit spre Sighișoara, e unde am ajuns în Mediaș...și după atâta plimbare...Sibiu.


Mâine...drum bun...pe Valea Oltului :)...să fiți pe fază...când mă întorc am de scris două posturi pentru care mi-am făcut notițe...să-mi aduceți voi aminte dacă pe mine mă prinde prea tare euforia concediului si uit .

4 comentarii:

Elena spunea...

No bineee, drum bun maine si sa nu uiti de notite! Pe neuronul meu nu te baza, insa sper sa sclipoceasca daca uiti:D
La Praid as merge si eu, iar Sighisoara as revedea-o cat de des, pacat ca e atat de departe:(
Si Valea Oltului... ce vremi, maica, ce vremi...

Carmen spunea...

No lasa Elena, cresc copiii si o sa poti sa iesi si tu...se practica iesitul cu cortul...la distante mari...vara bineinteles :)

Anonim spunea...

a zis cineva cort? plimbari lungi? aer curat? natura? foc seara.. voie buna ,distractie ? :)))
vreauuuu si euuuuuuuuuuu ...
nu am fost niciodata prin locurile de care ai pomenit :)
dar imi imaginez ca merita fiecare secunda si minut petrecut acolo !
concediu placut in continuare .. ce a mai ramas din el :)
si asteptam destainuirile .. :P

take care !

Carmen spunea...

Multu...o sa incerc...toata noaptea a nins si totul e acoperit de zapada...sper sa fie ok pe valea Oltului...asa numita Valea Mortii...din cauza numeroaselor accidente mortale...dar sa fim optimisti :)