luni, 26 ianuarie 2009

Gând de ducă

luni, 26 ianuarie 2009

M-am hotărât, mă urc pe o corabie și plec încotro mă va duce vântul. Departe de televizor...departe de griul orașului în care plouă iarna.Plec pe mare și văd eu dacă mă mai întorc...poate ajung în Japonia...poate pe tărâmul cangurului...poate nu ajung nicăieri...poate am să mor de sete pe o plută...măcar se vor hrăni păsările cu carnea mea arsă de soare...și nu va mai auzi nimeni de mine.

M-am săturat să tot aud la știri de crime în familie, de medici care nu-și fac bine treaba, de multe alte mizerii...am închis televizorul și nu-l mai pornesc...fac altceva, mai relaxant și mai plăcut...ceva care să nu-mi creeze vise în care sunt urmărită ca să fiu ucisă...în care alerg desculță prin centrul orașului ca să mă ascund.

Mi-am luat bilet pentru vapor...și plec...am să vă scriu cum e pe mare...o să vă scriu despre apusurile și răsăriturile privite din larg...o să pun mesajul într-o sticlă...poate o găsiți...să îmi trimite-ți un porumbel să stiu dacă l-ați primit.
...gazdă pentru prădători, periculosă pentru mine... luciu în valuri ce îmi deformezi imaginea, gust sărat ce mă împiedici să te sorb,adâncime întunecată ce mă ți departe de atingerea ta...

5 comentarii:

Anonim spunea...

din intamplare mai ai cumva un bilet in plus pentru aceasta calatorie?

Elena spunea...

Asta e din categoria "Take a break", nu?;)

Carmen spunea...

@just me...am auns acum pe vas...zice ca mai este loc de cineva...dar grabeste-te

Elena, mai degraba "run faraway" :)

Anamaria spunea...

Saruta marea din partea mea! As fugi si eu, mi-e dor de un rasarit de soare fara gri-ul din jur. A, te rog, sa-ti faci timp sa te joci cu stelele, e un joc fara reguli scrise si daca nu trisezi, o sa fie un spectacol minunat!

Carmen spunea...

Anamaria, asa am sa fac :)...si apoi o sa-ti povestesc povestea stelelor cu care m-am jucat :)